powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

EYROPA LEAGUE BY DRAKOS

Καλησπερα στα φιλαρακια της στηλης! Καλουτσικα τα πηγαμε χτες με 2/4 επιτυχιες, δυστυχως ομως χαθηκε το Χ της Γλαντμπαχ στο 90 με πεναλτυ και το καθαρο διπλο της Παρι Σεν Ζερμεν μεσα στο Σαχτιορ, ειχαμε πει πως ειναι ρισκο ο ασσος, αλλα τα παλικαρια τελικα δεν το παλεψανε καθολου! Σημερα για μενα, δεσποζει το ντερμπυ στην Τουμπα. Παμε με Μπορουσια λογο χρωματος, αλλα κατεβαινει με αρκετες απουσιες λογω του ντερμπυ την Κυριακη με ΜΠΑΓΕΡΝ!!!
Στα σημερινα εχουμε και λεμε!
ΛΑΤΣΙΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Ασσος οπαπ αποδοση 1,65 Θα ρισκαρω στον ασσο, αν και κατι δεν μου πολυαρεσει, μικρος ο ασσος και καθολου αμελητεα ομαδα οι Γαλλοι. 

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Διπλο. Οπαπ 1,65 Και δω μικρη αποδοση στο διπλο μετα την ηττα της Φιορεντινα την 1η αγωνιστικη απο τη Βασιλεια, πρεπει να παρει σημερα το διπλο και θα το παρει! Αλλωστε περασε σαν σιφουνας μεσα απο το Μεατσα την κυριακη διαλυοντας την Ιντερ!

ΣΑΛΚΕ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Να σκοραρει η γηπεδουχος και στα δυο ημιχρονα οπαπ αποδοση 1,75 Σαλκε εισαι, Γερμανος εισαι, θα το καταφερεις απο ενα γκολ σε καθε ημιχρονο, Ο Αστερας υστερει ιδιαιτερα στην αμυνα φετος!

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ γκολ/γκολ οπαπ αποδοση 1,65 Μπορουν να σκοραρουν και οι δυο ομαδες οι μεν παιζει εδρα οι δε εχει ικανους επιθετικους να βρουν διχτυα

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΝΑΠΟΛΙ γκολ/γκολ οπαπ 1,65 Μπορουν να σκοραρουν και οι δυο ομαδες!

Πενταδα σημερα σε αποδοση σχεδον 13! Μικρες αποδοσεις, αλλα δυστυχως μονοπωλειο οπαπ φιλοι μου!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου