powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Champions league by drakos! ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΦΟΡΑΣ!!!!

Να με και γω εμφανιστηκα....! Και ομως υπαρχει ζωη στον Αρη! Μιας και αναφερομαι σε Αρη, ας γραψω και γω κατι! Εκει επελεξε να κανει την μια απο τις προπονησεις της η Μπορουσια,, στο Κλεανθης Βικελιδης, η οποια θα παει τουμπα με φορα να παρει διπλο, οσο και να θελουν οι φιλοι μου οι παοκτσηδες, δεν θα παρουν ασσο!!! Κιτρινομαυρα φορανε και δεν...μασανε!
Παμε στο champions league μας!


Μπαγερν Μοναχου-Δυναμο Ζαγκρεπ! οβερ 3,5 οπαπ 1,80! πολλα γκολ θα περασει δυσκολες ωρες η Δυναμο, η οποια εχει ηδη και μια νικη, μακαρι να σκοραρει μεσα στο Μοναχο να βγει ξεκουραστα το οβερ 3,5!

Αρσεναλ- Ολυμπιακος γκολ/γκολ οπαπ 1,65! (μικρη αποδοση αλλα οπαπ εισαι!)  Δεν δειχνει να ειναι καμια υπερομαδα η Αρσεναλ και ας εχει αξιολογο συνολο-φοβητρο, αλλα υστερει στην αμυνα! Εχει τα κοτσια να σκοραρει ο γαυρος!

Ζενιτ-Γανδη 1/1 ημιχρονο-τελικο οπαπ 1,98 Η αληθεια ειναι, πως η Ζενιτ κανει σκαμπανεβασματα, αλλα σημερα παιζει champions league και θα παρει απο ημιχρονο θετικο αποτελεσμα!

Πορτο-Τσελσι 1 οπαπ 2,20 Δυσκολη επιλογη στον ασσο, αλλα η Πορτο, οσο και να πουλαει παιχτες ειναι σταθερη ομαδα με δυνατη εδρα! Μουρινιο παλι δεν θα κοιμηθεις σημερα!!!

Τεσσερα σημεια σε αποδοση 12,93
Παμε δυνατα!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου