powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Προτάσεις 23/11/2013

    Καλημέρα φίλοι μου. Μετά απο μια μικρή αποχή είμαστε και πάλι εδώ. Και επειδή μας αρέσει να ρισκάρουμε...για σήμερα έχουμε και λέμε:


Νυρεμβέργη-Βόλφσμπουργκ: Η φιλοξενούμενη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, φορμαρισμένη και σίγουρα αποτελεί το φαβορί σε αυτόν τον αγώνα, μιας και η γηπεδούχος είναι σε φάση που προσπαθεί απο κάπου να πιαστεί αφού δείχνει να βουλιάζει στη ζώνη του υποβιβασμού. Εντός δεν έχει καμία νίκη. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα; Κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και ποντάρισμα στον άσο 2.90, διότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει λογική!

Έβερτον-Λίβερπουλ: Μεγάλο ματς που ίσως και να κριθεί στην λεπτομέρεια.Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ των δυο ομάδων. Μπορεί η ισοπαλία να φαίνεται το πιο βατό σημείο, όμως θέλω να πιστεύω πως αξίζει να ποντάρουμε στο διπλό 2.25, όχι μόνο γιατί το λέει η παράδοση αλλά για να πάμε και κόντρα στο γεγονός ότι η Έβερτον μέσα στο 2013 πορεύεται αήττητη εντός έδρας.

 Ντόρτμουντ-Μπάγερν: Οι καλύτερες ομάδες της Μπουντεσλίγκα σε μια αναμέτρηση που ίσως κόψει την ανάσα. Ναι μεν η Ντόρτμουντ κατεβαίνει με σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα αλλά δεν νομίζω να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Διατηρεί αήττητο σερί στην έδρα της. Δύσκολος ο σημερινός αγώνας αν και δίνεται προβάδισμα στους Βαυαρούς. Ας κλείσουμε στο διπλό και εμείς με απόδοση 1.95.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου