powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/11/2012 ο Δρακος προτεινει...

Τα χρονια μας πολλα στον Στελλιο και τη Στελλα, την καλησπερα μου σε ολους τους fun του στοιχηματος. Υπεκυψε ενα θεμα, που εγω προσωπικα δεν ειχα γνωση, αλλα συζητωντας με το φιλο μου το poppay, περι εταιρειων στοιχηματος στο εξωτερικο, μου ανεφερε, πως το ελληνικο κρατος θελει επιτελους, να τα νομιμοποιησει για να κονομησει και απο εκει, αφου τα θεωρει παρανομα, και αφου επικρατει μονοπωλιο στην Ελλαδα με τον Οπαπ. Δεν επιτρεπει δυστυχως, σε καμια αλλη εταιρεια να μπει να ανοιξει μαγαζακι, να αλλαξουν λιγο οι αποδοσεις και οι γκανιοτες, να υπαρχει βρε παιδακι μου λιγο ανταγωνισμος και να παιζουμε σε λογικες και οχι τραγικες αποδοσεις!!! Οσο ακουγεται μεχρι τωρα, πολλοι λιγες εταιριες εχουν παρει αδειοδοτησει, δεν εχουν παρει εταιριες, που τους αναλογει το 80% του τζιρου, που στοιχηματιζει ο Ελληνας εξω. Προσωπικη μου γνωμη...καμια εταιρεια δεν θα φυγει απο Ελλαδα, αφου και αυτοι βγαζουν πολλα και η κυβερνηση θα εχει τεραστιο κερδος, απλα υπαρχει ενα ειδος εκβιασμου και παζαριου. Χανει τετοιες ευκαιριες,  το ελληνικο κρατος  να εισπραξει εκατομμυρια  ευρω και να τις απαγορευσει την αδεια!!! Στα δικα μας τωρα εχουμε καλα και ενδιαφεροντα ματσακια παμε να τα δουμε...





Καλιαρι-Ναπολι γκολ/γκολ Κουρασμενη η Ναπολι απο τους συνεχομενους αγωνες, ωστοσο με ικανοτατους επιθετικους...βλεπε Καβανι και με μια πολλη ανεβασμενη και φορμαρισμενη Καλιαρι που δεν καταλαβαινει απο μεγαλες ομαδες!


Τραμπαζονσπορ-Εσκισεχιρσπορ γκολ-γκολ Ικανες και οι δυο ομαδες να σκοραρουν!


Κλερμον-Μονακο 2 Αν θελει το πριγκιπατο να πιστευει για ανοδο και οχι και φετος παραμονη στη β εθνικη, οφειλει να κερδισει και να βαλει μπρος για ανοδο. Παιζεται και γκολ/γκολ!


Σαραγοσα-Θελτα 1 Δυνατη η Σαραγοσα στην εδρα της, ικανη η Θελτα να σκοραρει στην αντιπαλη αμυνα...παιζεται και αυτο επισης γκολ/γκολ...εμεις παμε ομως πιο δυνατα με ασσο!!!


Παρολι για 15 μοναδες!

Για να δουμε τι θα πιασουμε μετα απο πολυ καιρο απραξιας!!!



Αρχικές μονάδες 10/09/2012
1000.00
Τρέχων μονάδες
1020
Στοιχήματα σε παρολί
3/12 25%
Μονά αποδεκτά
-
Αποδόσεις 1,01 – 1,50
-
Αποδόσεις 1,51 – 1,80
Αποδόσεις 1,81 – 2,40
-
Αποδόσεις 2,41 - 1000
          -

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου