powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

CHAMPIONS LEAGUE 19/09/2012 ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΤΥΧΗ!!!

Την καλησπερα μου σε ολους τους betformers και τα συγχαρητηρια μου στον popay, που οσα σχεδον σημεια εδωσε (εκτος ενος αν δεν κανω λαθος), επαληθευτηκαν και πληρωσε κοσμο...! Του ευχομαι επιτυχια και σημερα και καθε μερα. Ας εχει επικριτες καμια φορα κανει καλο, γιατι του δινει πιο πολυ αυτοπεποιθηση, να δινει και αυτος με τη σειρα του τις αναλογες απαντησεις! Στα δικα μας τωρα...οπως εχω ξαναγραψει, γουσταρω δυστυχως παρολι και οσο παιζεις παρολι αλλο τοσο μειωνεται η επιτυχια να πληρωθεις. Κακια συνηθεια που δυστυχως δεν κοβεται...γιαυτο αλλωστε, οσοι με ξερουν με φωναζουν και προποτζη, μιας και παιζω πολλα παιχνιδια καρφωτα χωρις επιτυχια λαθους. Χτες λοιπον, πιστευα απιστευτα την τετραδα που εδωσα και αμα διαβασατε και τα σχολια που εκανα, διπλα σε καθε σημειο, επαληθευτηκαν, εκτος απο την κακομοιρη ρωσικη Ζενιτ Αγιας Πετρουπολης, που μετα απο πανω απο 20 αγωνες σε πρωταθλημα, κυπελλο και Ευρωπη, αναμετρηθηκε με την κατα τα λεγομενα νεοφωτιστη σε champions league Μαλαγα και δεν καταφερε να βαλει τη μπαλα στο πλεχτο...με μια πλειαδα φοβερων επιθετικων! Ημαρτον δηλαδη οπως θα ελεγε και ο ξεδοντιαρης o Γεωργιου!!! Τι εχουμε για σημερα, παμε να τα δουμε πιο αναλυτικα!



Θα παω σημερα με δυαδες, για να ανεβασουμε τη μπανκα...εχουμε και λεμε...


ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ 1 Ημιχρονο Δεν εχω να σχολιασω κατι για το συγκεκριμενο ματσακι...Σαχταρ το αδιαφιλονικηρο φαβορι!

(vistabet αποδοση 1,50 λιγο αλλα καλο!)


ΛΙΛ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ 1 Ημιχρονο... Ακομα ενα φαβορι που θα πονταρουμε στον ασσο απο ημιχρονο και σε ικανοποιητικη αποδοση...εκτος και αν κλειστουν ολοι πισω και ερθει χ απο ημιχρονο!

(vistabet αποδοση 2,00)

Δυαδα λοιπον για 20 μοναδες!



ΤΣΕΛΣΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Γκολ/Γκολ Και οι δυο ομαδες εχουν τους ποδοσφαιριστες για να σκοραρουν, η Τσελσι παιζει στην εδρα της, αλλα οπως δειχνει μεχρι τωρα παρουσιαζει αμυντικα κενα με αποτελεσμα να εχει καθε λογο η <<Μεγαλη Κυρια>> τη δυνατοτητα να βρει πλεχτο!

(vistabet αποδοση 1.80)


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ over 1.5 Γκολ Ημιχρονου Μπαρτσελονα εισαι...ειναι πρωτο ματς και στην εδρα της, οποτε μια καταιγιδα στο πρωτο 45λεπτο την αναμενουμε με την υποδεεστερη Σπαρτακ Μοσχας!


(vistabet αποδοση 1.75)


Επισης δυαδα για 20 μοναδες


Καλη μας επιτυχια να ρεφαρουμε λιγο απο τις προηγουμενες ημερες!




Αρχικές μονάδες 10/09/2012
1000.00
Τρέχων μονάδες
920
Στοιχήματα σε παρολί
0/4 0%
Μονά αποδεκτά
-
Αποδόσεις 1,01 – 1,50
-
Αποδόσεις 1,51 – 1,80
Αποδόσεις 1,81 – 2,40
-
Αποδόσεις 2,41 - 1000
          -

1 σχόλιο: