powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ JUDGE


Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιοι θεωρείτε την πρόκριση της Εθνικής μας αυτοκτονική πρόταση.  Εγώ αυτό προτείνω και όσοι πιστοί ακολουθείτε.  Μιλάω με φίλους ομογενείς στην Γερμανία που τους έχουν κάνει τον βίο αβίωτο.. Υπονοούμενα, εμπριστικά σχόλια και ύβρεις από την φυλή των βαρβάρων σε καθημερινή βάση. -Tha plirosete.. Mas xrostate! Mas anoikete eseis kai oi gynaikes sas! Eiste zitianes pornes tis Eurozonis..

Η φυλή των "αρείων" σήμερα θα προσπαθήσει να δώσει ένα γερό μάθημα στους υποδουλωμένους  Έλληνες.  Τεράστιο το μένος εναντίον των τεμπέληδων και διεφθαρμένων Ελλήνων.
Η άρεια ενδεκάδα αποτελείται από ένα συνοθύλευμα χωρών έτοιμη να δώσει το μεγάλο show που περιμένει ο κάθε γερμανός φορολογούμενος..
Μέχρι και οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες αποφάσισαν να μεταβάλλουν το ωράριο τους κατά 2 ώρες προκειμένου να απολαύσουν οι εργάτες τους, την παραδειγματική τιμωρία των Ελλήνων.
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το παιχνίδι είναι μια Γερμανική Φιέστα πριν την κατάκτηση της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου!

Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Ξέρξης το 480πχ.... κάπως έτσι το σκέφτηκε και ο Χίτλερ τον Μάιο του 1941 στην Κρήτη.
Τεράστιο εμπόδιο στα σχέδια και των δύο, οι καταδικασμένοι Έλληνες που δεν πίστευε κανείς ότι θα έκαναν τόση ζημία στις εκστρατείες τους. 
ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ  ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ.  ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ x ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ   ΕΛΛΑΔΑ    -  ΠΡΟΚΡΙΣΗ  ΕΛΛΑΔΑΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου