powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Προτάσεις 9/11/2013

Καλό Σκ φίλοι μου και καλά ταμεία!




Για σήμερα λοιπόν έχουμε και λέμε:

Κατάνια-Ουντινέζε: Η Κατάνια θα παίξει με την μισή της ομάδα, στην Ουντινέζε επικρατεί γκρίνια συν του ότι θα απουσιάζει ο ηγετικός επιθετικός της Ντι Νατάλε. Νομίζω πως οι Σικελοί έχουν μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, επομένως προτείνω τον άσο στο DNB (επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας) στο 2.07.
Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη: Ναι μεν η Γκλάντμπαχ πάει για το ρεκόρ, όμως την προηγούμενη αγωνιστική περιμέναμε την πρώτη νίκης της Νυρεμβέργης με τον νέο προπονητή στο πάγκο και μας την "έσκασε"(βλ.έχασε 0-3 απο την Φράιμπουργκ). Τώρα λοιπόν πιστεύω πρέπει να την ποντάρουμε στο Χ2 με απόδοση 2.14 γιατί μπάλα είναι και γυρίζει και σιγουράκι δεν υπάρχει.
Θέλτα-Βαγεκάνο: Η Θέλτα έχει ψυχολογία λόγω των δύο νικών στα τελευταία τρία, παραμένει όμως χωρίς τρίποντο εντός. Η Βαγεκάνο αδικείται απο τη βαθμολογική της θέση, παίζει καλή μπάλα απλά είναι άτυχη. Προτείνω το Χ2 με απόδοση 1.74.
Μπενφίκα-Σπόρτινγκ Λ.: Το μεγάλο ντέρμπι της Λισσαβώνας αλλά και της χώρας, γνωστό και ως «Derby da Capital». Η Μπενφίκα έρχεται απο την ήττα στον Πειραιά κουρασμένη και με κακή ψυχολογία, η Σπόρτινγκ είναι χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και πρακτικά θα είναι πλήρης. Νομίζω πως ο άσος είναι αστείος. Βλέπουμε την Σπόρτινγκ 3.35, αλλά για όσους κρατάνε μικρό καλάθι το Χ2 είναι ότι πρέπει σε απόδοση 1.68.





 

8 σχόλια:

  1. simera dn dinw simeia se afinw na exeis apokleistika esu to panw xeri!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λες να μου φερεις και γουρι με αυτη την κινηση; :P κριμα παντως γιατι τα πας περιφημα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. egw koukla mou thelw to apoluto 4/4 alla exw kairo na to piasw!na leme kai tou stravou to dikio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και το 3/4 ειναι πολυ καλα! να παιζεις τριαδες :P
    (εγω δε σχολιαζω τα δικα μου-μη τρομοκρατηθει ο λαος-, που τελευταια ο κουβας αρχισε να μη με χωραει πια...ε ρε πικρα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. simera irthe i wra na kanoun mia gerh mpaza kai anti na petane xartakia sto teneke na gemisoun tin tsepoula tous me 50eura xaxaxa!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή