powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Προτάσεις 20/10/2013

Φίλοι μου καλημέρα. Ο κουβάς ήταν μεγάλος χθες, παρ όλα αυτά δεν πτοούμαστε και πάμε γερά για τα σημερινά με έντονο το άρωμα της Ιταλίας.








Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Λιβορνο-Σαμπτορια   Χ   3.10
Τζενοα-Κιεβο   1   1.95
Αμβουργο-Στουτγκαρδη  2   2.60
Τορινο-Ιντερ   2   1.95


Η Λιβόρνο έρχεται απο μια συντριπτική ήττα καθώς έχασε 4-0 στη Νάπολι. Δεν έχει νικήσει στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της. Από την άλλη, η Σαμπτόρια κουβαλάει την ισοπαλία με την Τορίνο. Δεν έχει σημειώσει καμία νίκη στους 7 φετινούς αγώνες, οι 3 είναι ισοπαλίες. Εξαιρετικές οι σχέσεις των δύο ομάδων, οπότε το Χ δεν φαντάζει καθόλου άπίθανο.
Όσον αφορά τη Τζένοα με την Κίεβο θα αναφέρω και εδώ πως οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές, όμως ο ερχομός του Γκασπερίνι με κάνει να επιλέξω τον άσο.
''Αναγεννημένες'' δείχνουν οι ομάδες του Αμβούργου και της Στουτγάρδης απο τη στιγμή που αλλάξανε προπονητή. Η Στουτγάρδη είναι αήττητη με δύο εκτός έδρας νίκες, απο την ώρα που την ανέλαβε ο Σνάιντερ. Πιστεύω το διπλό αποτελεί καλή επιλογή.
Η Τορίνο έχει πολλές απουσίες κυρίως στην άμυνα της. Στην Ιντερ εξίσου σημαντικές οι απουσίες των Ρίκι Αλβάρες και Καμπανιάρο. Όμως η παράδοση θέλει τους ''νερατζούρι'' νικητές. Μη ξεχνάμε, είναι δυο ματς χωρίς νίκη, καθώς η φιλοξενία τους στη Ρόμα δεν έληξε με τον "καλύτερο τρόπο" μιας και χάσανε 3-0.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου