powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Λίγα σχόλια για τα χθεσινά 18/10/2013

Η Παρασκευή είχε δυνατό αγωνιστικό κουπόνι, όμως οι απογοητεύσεις δεν έλλειψαν. Και ενώ όλοι περίμεναν τα γαλλικά ματσάκια "κοντά" στο Χ, οι παραδόσεις έσπασαν.



Μάλιστα η Νις με την Μαρσειγ ειχε μεγάλο ποσοστό πονταρίσματος στο g/g κάτι που τελικά δεν ήρθε ποτέ, καθώς η Μαρσειγ δεν κατάφερε να σκοράρει και ο αγώνας έληξε 1-0 υπερ της γηπεδούχου Νις.
Η Ρεμς με την Τουλούζ δεν κατάφερε επίσης να κρατήσει το αήττητο σερί της (ήταν 8 αγωνιστικές αήττητη-τα τελευταία 6 παιχνίδια της ήταν ισοπαλίες) με απότελεσμα να χάσει με 1-2.
Στη Γερμανία το οβερ που όλοι περιμέναμε στον αγώνα της Χοφενχαιμ με την Λεβερκουζεν ήρθε στο 88' λεπτό. Η Λεβερκούζεν πέρασε με 2-1 από την έδρα της Χόφενχαϊμ, ωστόσο το γκολ του Στέφαν Κίσλινγκ στο 70' λεπτό δεν μπήκε ποτέ! Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με την απόφαση των διαιτητών να το μετρήσουν.
Και για τέλος άφησα το ντέρμπι κορυφής στην Ιταλία, με την Ρόμα να συνεχίζει δυναμικά, αυτή τη φορά στην έδρα της με φιλοξενούμενη την επόμενη αυτής στη βαθμολογική λίστα, Νάπολι. Στο 71' λεπτό ο Pjanic έκανε το 2-0 για την Ρόμα η οποία ουσιαστικά ξεμπέρδεψε νωρίς... Λίγοι πίστεψαν στον άσσο, θεωρώντας ότι το Χ θα είναι πιο βολικό  σε ένα τέτοιο ματς με αντιπαλότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου