powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ!!!

Καλημερα σε ολα τα φιλαρακια μου, στην καταπρασινη πολη μου και σε ολους τους betformers... Επιτυχια χτες οχι μονο για την εθνικη, η οποια μας ενθουσιασε στο δευτερο ημιχρονο εναντια σε ενα κομπλεξικο διαιτητη(αδικες κιτρινες στον Παπασταθοπουλο,ακυρωθεν καθαρο γκολ και υποψια ακομα ενος πεναλτυ που δεν εδωσε...), αλλα και για τα προγνωστικα που εδωσα καθως ειχα επιτυχια και με την εθνικη, καλως η κακως μου εκατσε το Χ και μας πληρωσε οπως επισης και στην φανταστικη αποδοση που εδωσαν οι εταιριες στην πολλη δυνατη Ρωσια, η οποια εδειξε στα φιλικα πως δεν καταλαβαινει τιποτα...!!!
(βλεπε 0-3 σε φιλικο με Ιταλια). Στο παρολι τριαδας δυστυχως ημουν αδιαβαστος με την αποτυχια μου στο ματς Ονδουρα-Παναμας 0-2 (ειχα δωσει ασσο). Φοβερος Φερναντο Σαντος λοιπον, με αλλαγες για οσκαρ...η μονη μου ενσταση, θα μπορουσε να βγαλει Καραγκουνη αφου το παλικαρι χολενε απο το 65 λεπτο και με την εθνικη σε φιλικο με...Αρμενια να χανει δυο πεναλτυ, αραγε στις προπονησεις δεν εκτελουν πεναλτυ!!! Μαλλον το βλεπουν ως αγγαρεια, αλλα θα ερθει καποια στιγμη η ωρα οπως χτες, και θα το πληρωσουμε ακριβα, γιατι ειναι αληθεια αν νικουσαμε θα ειμασταν σε θεση ισχυως... κριμα παντως δωσαμε την ευκαιρια στους Πολωνους να πιστευουν ακομα στο ονειρο και να τους δειξουμε στο τελος, τι περιεχουν τα δικα μας σορτσακια ... βαζοντας τον Καραγκουνη να εκτελεσει το πεναλτυ, δειχνοντας στον τερματοφυλακα τους, που θα στειλει την μπαλα στην εκτελεση, γυριζοντας ολο του το κορμι προς τα δεξια...!!! Κριμα...!!! Στα δικα μας τωρα, εχουμε για σημερα ματσαρες1 Εχουμε και λεμε...




ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ Χ/1  (20 ΜΟΝΑΔΕΣ)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1 (30 ΜΟΝΑΔΕΣ)




Αρχικές μονάδες 8/6/2012
1000
Τρέχων μονάδες
1028
Στοιχήματα σε παρολί
0/1 (0%)
Μονά αποδεκτά
 2/2 (100%)
Αποδόσεις 1,01 – 1,50
Αποδόσεις 1,51 – 1,80
 -
Αποδόσεις 1,81 – 2,40
 1/1 (100%)
Αποδόσεις 2,41 - 1000
 1/1 (100%)


Οι αποδοσεις που δινω δεν τις εμφανιζω, για να γνωριζετε δεν ειναι απο τον Οπαπ, αλλα απο την εταιρεια που στοιχηματιζω στο διαδικτυο!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου